Kjo hartë paraqet shkeljet e raportuara. Për të mësuar më shumë rreth ndonjë incidenti specifik, klikoni atë në hartë apo në shiritin më poshtë. x
Search
We could not find any location
We could not understand the location
  • - Make sure all street and city names are spelled correctly.
  • - Make sure your address includes a city and state.
  • - Try entering a zip code.
Search

Rreth projektit

Platforma rajonale për avokimin e lirisë së medias dhe sigurinë e gazetarëve është një rrjet i asociacioneve të gazetarëve dhe sindikatave të mediave në vendet e Ballkanit Perëndimor, e themeluar në janar të vitit 2016 me ndihmën financiare të Bashkimit Evropian dhe në kuadër të Mbështetjes së BE-së për Rrjetet Rajonale Tematike të Programit të Organizatave të Shoqërisë Civile.

 

 

...më shumë

Raportet për sulme

Kërcënime tjera ndaj gazetarëve

65

Sulmet aktuale ndaj gazetarëve

31

Sulmet ndaj mediave dhe organizatave mediale

7

Kërcënime kundër jetës dhe lëndimeve trupore të gazetarëve

25

Kërcënimet kundër mediave dhe organizatave mediale

8

Vrasjet e gazetarëve

1

Pristina

137

LAJMET

AGK: Intervistimi i Ollurit nga Policia, shkelje e skajshme e ligjeve që mbrojnë gazetarët dhe mediet

PRISHTINË, 17.04.2021 – Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës – AGK, që mbrëmë është duke i përcjellë ...

AGK: FFK të merr masa ndaj gjuhës seksiste të Tahir Batatinës në drejtim të gazetares Qendresa Krelani

PRISHTINË, 12.04.2021- Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës – AGK, shprehet tejet i shqetësuar me gjuhën seksiste ...

Raporti i DASH: Gazetarët në Kosovë kërcënohen të largohen nga puna nëse publikojnë shkrime kritikuese

PRISHTINË, 31.03.2021 – Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës – AGK, shpreh shqetësimin lidhur me gjetjet e ...

TË GJITHA LAJMET

AKTIVITETET

Sulm në drejtim të gazetarit gjatë tubimit “patriotik” në Bjello Polje

Gazetari i Televizionit Vijesti, Sead Sadikoviq u sulmua me 20 mars 2021 rreth orës 20:00 në ...

Sulm në drejtim të gazetarit gjatë tubimit “patriotik” në Bjello Polje

Fushatë denigruese në drejtim të gazetarëve hulumtues të KRIK-ut

Beograd, 22.03.2021 – Rrjeti për Raportim të Krimit dhe Korrupsionit – KRIK, përbëhet nga një grup ...

Fushatë denigruese në drejtim të gazetarëve hulumtues të KRIK-ut

Persona të maskuar ia thyejnë dhëmbët gazetarit nga Prishtina

Rrjeti SafeJournalists fuqishëm dënon sulmin fizik në drejtim të gazetarit Visar Duriqi në Prishtinë. Në mesnatën ...

Persona të maskuar ia thyejnë dhëmbët gazetarit nga Prishtina